maandag, 18. juli 2011 - 10:59 Update: 08-07-2014 0:57

El Ahmadi aanstichter breuk Been? 'Ik vind het grote bullshit'

(Elf Voetbal) Karim El Ahmadi zou volgens berichten een van de aanstichters zijn van het vertrek van Mario Been bij Feyenoord. De Feyenoorder bijt nu van zich af.

"Ik weet niet waar die verhalen vandaan komen. Ik vind het grote bullshit," aldus El Ahmadi tegenover NUsport. "We hebben het als groep besproken en als groep gedaan. Het is veel te gemakkelijk om spelers als voortrekker te betitelen."

El Ahmadi vertrok in januari naar Dubai, maar keerde na een verhuurperiode van een halfjaar terug naar Rotterdam. "Dat het vorig jaar niet liep tussen de trainer en mij... Ik wil er niet te veel over zeggen, maar mijn situatie hier heeft echt niet alleen met de trainer te maken. Ik weet niet eens of Been het niet in me zag zitten."

De toekomst van El Ahmadi bij Feyenoord blijft onzeker. Er is interesse, maar nog niets concreets. "Het zal er ook mee te maken hebben dat ik geen goedkope speler ben. In deze tijd is het dan moeilijk om van club te wisselen, zeker nationaal. Ik richt me nu gewoon op Feyenoord en dan zien we wel wat er gebeurt."
Categorie:
Tag(s):