woensdag, 2. november 2011 - 12:47 Update: 08-07-2014 0:56

El Ahmadi: 'Door Been kreeg ik het stempel dat ik niet hard genoeg trainde'

(ElfVoetbal)Sinds het vertrek van Mario Been bij Feyenoord lijkt Karim El Ahmadi weer helemaal opgebloeid. De middenvelder speelt goed en krijgt vertrouwen van de nieuwe coach Ronald Koeman. Vertrouwen, dat hij miste onder Been.

In het najaar 2010 kreeg El Ahmadi te horen dat hij zijn tribuneplek te danken had aan het feit dat hij niet hard genoeg zou trainen. "Dat had de trainer nooit naar buiten mogen brengen", laat El Ahmadi nu weten aan NUsport.

"Nu kreeg ik een bepaald stempel en kwamen er supporters naar me toe die zeiden dat ik niet hard genoeg trainde. Daardoor voelde ik me... Om eerlijk te zijn: heel kut. Want het was niet zo."

"De échte reden had niets met mijn manier van trainen te maken. De waarheid is dat Mario niet blij was dat ik die week op hem was afgestapt om te zeggen wat ik van hem vond als persoon, wat voor iemand hij eigenlijk was", aldus El Ahmadi.

"Dat kon hij niet zo goed waarderen. Dáárom mocht ik niet eens op de bank zitten. Heeft Mario me zelf verteld. Dat hij naar buiten toe zei dat het kwam door een gebrek aan inzet op de training was echt bullshit."
Categorie:
Tag(s):