zondag, 14. augustus 2011 - 13:57 Update: 08-07-2014 0:57

'El Hamdaoui wil topsalaris behouden bij 'onmogelijke' transfer naar PSV'

Amsterdam/Eindhoven

(Elfvoetbal) Geld maakt veel kapot in de voetballerij en daar is de huidige situatie omtrent Mounir El Hamdaoui een perfect voorbeeld van.

De 27-jarige aanvaller van Ajax wil niet inleveren bij een transfer naar PSV, dat de Marokkaan overigens niet eens lijkt te kunnen betalen.

Volgens VI is El Hamdaoui niet bereid om geld in te leveren. De overbodige spits, die door Ajax-trainer Frank de Boer naar Jong Ajax is verbannen, verlangt van de Eindhovenaren een jaarsalaris van 1,8 miljoen euro netto.

PSV, dat de hand op de knip houdt, hikt naast de salariseis van El Hamdaoui ook tegen de vraagprijs van Ajax aan. De dertigvoudig landskampioen wil de oud-aanvaller van Excelsior, Tottenham Hotspur, Derby County, Willem II en AZ niet voor een appel en een ei laten gaan.

PSV wil El Hamdaoui enkel op transfervrije basis overnemen. Ajax zal daar niet aan meewerken, aangezien er wel een aantal buitenlandse clubs zijn die de Marokkaan uit Amsterdam willen oppikken. Om welke clubs het gaat, is niet bekend.
Categorie:
Tag(s):