dinsdag, 12. april 2011 - 16:25

Elf(de) Fantasy Fair rond kasteel De Haar

Haarzuilen

Aanstaand weekend is voor de elfde keer de Elf Fantasy Fair bij kasteel De Haar in Haarzuilens.

Het thema Deus ex Machina zal een inspiratiebron zijn voor de 25.000 elfen, heksen en andere schimmige figuren die op de Elf Fantasy Fair komen. De almaar stijgende bezoekersaantallen in kostuum, de acts, de muziek en de shows van de Elf Fantasy Fair zijn ook in 2011 een garantie voor het overrompelende spektakel wat zich ieder jaar weer voordoet aan het begin van de lente.

Opvallend zal dit jaar de parade met de Fantasy Cars zijn waarbij de postapocalyptische voertuigen over het terrein zullen trekken. Opnieuw zullen mensen alles uit de kast trekken om naast hun kostuum ook de auto, of wat het dan ook geworden is, een complete fantasy make over te geven.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer diverse workshops en lezingen. Niet te missen zijn de ‘Roly’ show, van Professor Dr. Roland Rotherham en de allereerste zelfverdedigings cursus tegen Horrorwezens ter wereld van Meester Qu’Mar Ti-jin.

Er zullen ook veel kunstenaars op gebied van body & facepaint, tattoo, schilderkunst, beeldhouwen aanwezig zijn. Prominent aanwezig is Brian Muir, de Amerikaanse art designer die veel Harry Potter decors heeft ontworpen en creator is van Darth Vader.

Meer informatie en de openingstijden staan vermeld op de
website EFF
Provincie:
Tag(s):