zondag, 9. oktober 2011 - 10:31

Emmeloord subsidieert Heelal

Emmeloord

Het jongerencentrum Heelal in Emmeloord krijgt voor het jaar 2011 een subsidie van € 20.000 voor het organiseren van inloopactiviteiten voor jongeren. 'Dit heeft het college van B&W besloten in haar vergadering van 4 oktober 2011', meldt de gemeente Emmeloord.

Daarnaast is de subsidie bestemd voor “Femmetastic”, dat is een inloopmogelijkheid voor jonge meiden van 12 tot 15 jaar en voor tienermoeders.

Ondersteuning van jongeren Jongerencentrum Heelal richt zich op jongeren van 12 tot 20 jaar die in Emmeloord en omgeving wonen. Heelal biedt naast ontspanningactiviteiten ook advies en ondersteuning aan jongeren die met sociale of psychische problemen te maken hebben.

Met de subsidiëring krijgt de organisatie de mogelijkheid deze kwetsbare groep jonge mensen te ondersteunen. AfstemmingHeelal heeft overleg en afstemming met Carrefour.

Daarnaast betrekt de organisatie GGD en ZONL bij bijvoorbeeld de activiteiten voor tienermoeders. Het jongerencentrum maakt onderdeel uit van Operatie Mobilisatie (OM). Dit is een interkerkelijke organisatie. Heelal is gevestigd aan de Wilgenlaan 4 in Emmeloord.
Provincie:
Tag(s):