maandag, 20. juni 2011 - 19:52

Energiebewuste techneut Geert Goossens wenst heel Nederland aan de AquaCell waterontharders

Echt

(Advertorial) Geert Goossens uit Echt is een techneut. Hij is bovendien gefascineerd door energiebezuiniging. Zo kon het gebeuren dat in zijn dorp de kerk en het Jeugdhuis Pius X er mooi uitverlicht bijstaan. Voor een energieverbruik waar een poppenhuisbewoner jaloers op zou zijn.

“Het verbruik van de kerk was vroeger 10.000 Watt, nu is het 200. Dankzij led-technologie,” zegt deze oud-medewerker van zijn broers beeld- en geluidzaak.

Energiezuinigheid is ook één van de redenen waarom Geert Goossens voor zichzelf een AquaCell waterontharder heeft aangeschaft. “Deze waterontharders gebruiken geen stroom. Dat maakt ze niet alleen veiliger, maar het scheelt natuurlijk ook energiekosten.”

Toch waren de kosten niet de eerste reden om een waterontharder aan te schaffen. “Nee, dat is natuurlijk de ergernis van kalkaanslag. Op de douchewanden, in de waterkoker en de luchtbevochtiger. En de buitenkranen niet te vergeten. De pakkingen verkalken waardoor in het ergste geval de kraan in het keukenkastje kon blijven nadruppen met een vervelende schade als gevolg.”

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):