donderdag, 15. september 2011 - 13:44

Engelsen raken drugs en rijbewijs kwijt

Dordrecht

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft woensdag 14 september op de A16 ter hoogte van Dordrecht omstreeks 14.30 uur drie mannen in de leeftijd van 18, 25 en 26 jaar uit Londen (GB) aangehouden in verband met het bezit van verdovende middelen.

De 18-jarige bestuurder reed 164 km/uur in plaats van de toegestane snelheid van 100 km/uur. Medewerkers van de Verkeerspolitie Waddinxveen zagen dat vanuit hun onopvallende videoauto. Op het moment van het teken volgen politie zagen zij dat er iets uit de auto werd gegooid. Tijdens de staandehouding bleek dat de mannen in het bezit waren van 2 zakjes hennep. Een korte zoekactie op de A16 leverde verder niets meer op.

Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt voor de overschrijding van de maximum snelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto is tijdelijk bij het bureau gestald in afwachting van de komst van een medewerker van het verhuurbedrijf van de auto. Voor het bezit van de drugs rekenden het drietal 510 euro af. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.
Provincie:
Tag(s):