dinsdag, 15. maart 2011 - 15:50

Enorm gat in het wegdek van de A2 bij Everdingen

Everdingen

In het wegdek van de A2 zit ter hoogte van het knooppunt Everdingen een enorm gat dwars over de rijstroken. Een vrachtwagen die in het gat was gereden verloor door de enorme klap zijn lading. Rijkswaterstaat besloot daarom één rijstrook af te sluiten. Dit meldt de VID.

Rijkswaterstaat verwacht vanmiddag en vanavond extra verkeershinder ter hoogte van knooppunt Everdingen richting Den Bosch. Gedurende de middag is er slechts één rijstrook beschikbaar. Tijdens de avondspits zijn beide rijstroken open en geldt een maximale snelheid van 50 kilometer per uur. Het verkeer richting het zuiden wordt ter hoogte van Utrecht omgeleid.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de omleidingsroutes te gebruiken die via de borden boven de weg staan aangegeven en de verkeersinformatie te volgen. Houd rekening met extra reistijd.

Herstelwerkzaamheden
Vannacht voert Rijkswaterstaat een spoedreparatie uit aan het asfalt. Door werkzaamheden aan het onderliggende wegennet is in zeer korte tijd de kwaliteit van het asfalt dusdanig verslechterd dat directe reparatie nodig is.
Provincie:
Tag(s):