woensdag, 24. augustus 2011 - 19:22

€10.000 beloning voor gouden tip moordzaak Hilversum

Hilversum

De hoofdofficier van justitie in Amsterdam looft een beloning van €10.000 uit voor de tip die leidt tot aanhouding van de dader(s) van de moord op de 50-jarige Pablo Hermeler uit Hilversum. Het Openbaar Ministerie (OM) hoopt hiermee een extra impuls te geven om het onderzoeksteam van de politie aan meer essentiële informatie te helpen.

Donderdagmiddag 14 juli 2011 werd de man dood aangetroffen in zijn flatwoning aan de Oosterengweg. Tactisch en technisch onderzoek wees uit dat de man in de vroege donderdagochtend met geweld om het leven is gebracht.

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van de man is in volle gang. Er zijn nog geen ontwikkelingen te melden. Het onderzoeksteam hoopt op informatie die kan leiden tot een doorbraak in het onderzoek. Daarnaast blijft het team op zoek naar personen die over informatie beschikken die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.

Getuigen of personen die meer informatie hebben over de moord op Pablo Hermeler worden verzocht contact op te nemen met de politie Gooi en Vechtstreek via het nummer 0900-8844. Anoniem melding doen, kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):