maandag, 19. september 2011 - 9:42 Update: 08-07-2014 0:56

Fans Feyenoord ondertekenen petitie tegen geweld massaal

(ElfVoetbal)Supporters van Feyenoord hebben sinds zondagmiddag massaal een petitie tegen het geweld voorzien van een krabbel.

Maandagmorgen om 8.00 uur hadden al ruim 7.500 fans de petitie getekend. De handtekeningen worden dinsdag voorafgaand aan het KNVB-Bekerduel met AGOVV Apeldoorn overhandigd.

Zaterdag voor het duel Feyenoord - De Graafschap (4-0) liep een protestmars van zo'n drieduizend Feyenoord-fans tegen het bestuursbeleid uit de hand. Enkele honderden hooligans bestormden het Maasgebouw. Agenten met getrokken pistolen moesten hen tegenhouden.

In Rotterdam is met grote schrik gereageerd op het zware geweld, dat werd gebruikt. Maurice de Ruiter, de opsteller van de petitie zegt het volgende:

Na al het geweld en gedemonstreer van het afgelopen jaar wordt het tijd dat de grootste groep zich laat horen. Namelijk de groep supporters die ondanks alles van Feyenoord houden maar zich nooit kunnen laten horen. Middels deze petitie willen wij aan de Feyenoord (medewerkers) laten weten dat we a. geweld afkeuren en b.

Zolang er openheid van zaken en duidelijkheid is wij 100% achter de club staan in deze tijd waarin we uit categorie A moeten komen! Iedereen heeft fouten gemaakt. Zo ook de bestuurders maar dit mag nooit op persoonlijk vlak uitgevochten worden en al helemaal niet met geweld. We staan achter Feyenoord en dat willen we op deze manier laten horen! Al ben ik er ook van overtuigd dat er fouten worden gemaakt... Maar het negatieve geluid moet afgelopen zijn!
Categorie:
Tag(s):