maandag, 7. november 2011 - 19:13

Feestavond op Dag van de Vrijwilliger

Goes

Op woensdag 7 december biedt de gemeente Goes de vrijwilligers een feestelijke avond in theater De Mythe aan.

In Nederland zijn zo’n vijf miljoen vrijwilligers actief in sport, zorg, cultuur, jeugdwerk en kerkenwerk. Zij zetten zich in voor anderen en zijn van onschatbare waarde voor de samenleving. In het ‘Europees jaar van het vrijwilligerswerk’ wil ook de gemeente Goes al de vrijwilligers in de gemeente laten zien hoe belangrijk zij zijn. Daarom krijgen zij op de landelijke Dag van de Vrijwilliger een feestelijk avondprogramma aangeboden onder het motto ‘Vrijwilligers maken het verschil’. Deze feestavond is op woensdag 7 december om 19.00 uur in theater De Mythe te Goes.

De vrijwilligers worden ontvangen met een uitgebreid dessertbuffet. Wethouder Jan de Pooter opent de avond, die verder gevarieerd gevuld zal worden door presentator Alain Kersten, zangeres Patricia Foort, cabaretier Robbert Jan Proos en de illusionisten Winfried & Angelique. Romy de Bruyckere, directeur SMWO, sluit het programma af. Deze feestavond wordt de Goese vrijwilligers aangeboden door de gemeente Goes. De organisatie is in handen van Steunpunt Mantelzorg en Vrijwilligerswerk van het SMWO en Organisatiebureau Tom de Koning.

Alle vrijwilligers in de gemeente Goes zijn welkom, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding is daarom noodzakelijk: vóór 25 november via www.goes.nl/dagvandevrijwilliger.
Provincie:
Tag(s):