maandag, 20. juni 2011 - 9:16 Update: 08-07-2014 0:58

Feyenoord favoriet bij Arsenal voor nieuwe Miyaichi-deal

(Elf Voetbal) Ondanks geruchten over interesse van AZ, FC Twente en andere buitenlandse clubs, is Arsenal er erg aan gelegen om Ryo Miyaichi opnieuw aan Feyenoord uit te lenen.

Dat zegt Steve Rowley, verantwoordelijk voor de internationale scouting en technische zaken bij de Londenaren in De Telegraaf. "Er is voldoende belangstelling voor Ryo, maar we zijn zeer te spreken over de inspanningen die Feyenoord doet om een jonge speler als hij te begeleiden."

Twee grote clubs uit Rusland, twee Bundesliga-clubs en een club uit de top drie van België hebben zich officieel voor de linksbuiten gemeld bij Arsenal. De namen van FC Twente en AZ zeggen Rowley echter niets. Die clubs hebben geen contact gezocht met de Gunners.

Voordat bekend wordt wat er met Miyaichi gebeurt, gaat hij eerst een deel van de voorbereiding bij Arsenal meemaken. De 18-jarige aanvaller speelt pas een halfjaar profvoetbal en de stap naar de Europese top lijkt voor de Japanner nog te groot. Manager Arsène Wenger wil in eigen omgeving een goede indruk krijgen van het talent.
Categorie:
Tag(s):