vrijdag, 22. juli 2011 - 13:29 Update: 08-07-2014 0:57

Feyenoord mag voorlopig de transfermarkt nog niet op

(Elfvoetbal) De supporters van Feyenoord hoeven de komende tijd geen nieuwe spelers te verwachten. Feyenoord mag zich namelijk niet begeven op de transfermarkt.

De Rotterdammers zullen eerst één lucratieve verkoop moeten doen voordat trainer Ronald Koeman kan kijken naar versterkingen.

"De spelregels zijn ons duidelijk", begint algemeen directeur Eric Gudde tegenover het Algemeen Dagblad. "Gezien het keurslijf aan spelregels zal het lastig zijn een transfer te realiseren."

"Het mag de schuldsanering immers niet bijten", vervolgt Gudde. "Dat wil zeggen, elke beschikbare euro kun je maar één keer uitgeven. Overigens verschuiven deze panelen geregeld, onder andere door de recente trainerswisseling, maar ook door mogelijke uitgaande transfers."

Tot op heden mocht de Rotterdamse club geen geld betalen voor nieuwe spelers. De club staat op dit moment onder curatele, maar zou in theorie de selectie weer kunnen versterken. Het kopen van nieuwe spelers kan de club echter in gevaar brengen. Wanneer aan het einde van het seizoen de club wil saneren kan dat problemen opleveren.
Categorie:
Tag(s):