dinsdag, 4. januari 2011 - 22:24 Update: 08-07-2014 1:01

Feyenoord-selectie niet bij uitvaart Moulijn

Rotterdam

(Elfvoetbal) De spelersselectie en de technische staf van Feyenoord zijn zaterdag niet aanwezig bij de uitvaart van clubicoon Coen Moulijn. De Rotterdamse club heeft besloten om de vlucht naar Oman door te laten gaan, meldt Radio Rijnmond.

"Helaas, maar de ploeg moet zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft", aldus Leo Beenhakker. Feyenoord belegt van 7 tot en met 14 januari een trainingskamp in Oman, waar tevens een oefenwedstrijd tegen het Olympisch elftal van het land wordt afgewerkt.

De genomen beslissing wordt betreurd door de selectie, maar volgens Beenhakker zou Moulijn hetzelfde gewild hebben. "Hij zou gezegd hebben: 'Schei uit met dat gelul. Kom op, trainen!'"

Overigens heeft de supportersvereniging van Feyenoord besloten om Moulijn tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen te herdenken. Op 22 januari staat het thuisduel met De Graafschap op het programma.

"De wedstrijd tegen Sparta (5 januari, red.) is een beetje kort dag om uitgebreid bij de dood van Moulijn stil te staan. We willen dat daarom graag bij de eerste thuiswedstrijd doen", aldus Joop Verschuren, algemeen manager van de supportersvereniging.
Categorie:
Tag(s):