maandag, 24. januari 2011 - 13:19 Update: 08-07-2014 1:00

Feyenoord zocht nog geen contact met 'bedelaar' Van Hanegem

Rotterdam

(Elfvoetbal) Johan Derksen riep vrijdagavond dat Willem van Hanegem een gesprek zou hebben met Feyenoord, maar daar is geen sprake van. De Kromme laat maandag in zijn column weten dat hij zich stoort aan de berichtgeving.

"Vrijdagavond zat ik bij ADO-Heerenveen in het stadion toen ik begreep dat er op de televisie gezegd werd dat ik op zaterdag een gesprek met Feyenoord zou hebben. Het blijft me verbazen hoe zulke onzin ontstaat", zegt Van Hanegem vandaag in het AD.

De oud-speler wil slechts adviezen geven, benadrukt hij. "Niemand hoeft te denken dat ik naar een baan hangel of dat ik wil solliciteren. Over een vast dienstverband bij de club heb ik niet eens nagedacht. Maar kom op. Als echte Feyenoorder met ervaring heb ik mijn vinger opgestoken. Dat is toch niet verkeerd? Ik heb daar geen spijt van, maar word nu een beetje neergezet als een bedelaar en dat steekt me toch."

Eric Gudde benadrukte afgelopen zaterdag nog maar eens dat er geen contact is geweest met Van Hanegem. "Ik heb Willem niet gezien en het was ook niet de bedoeling om met hem te praten. Mario Been, Leon Vlemmings en Patrick Lodewijks praten wel vaker met mensen van buiten de club, maar komen daar niet mee naar buiten. In dit geval is er niet gesproken."

Been zei al enkele keren dat Van Hanegem wat hem betreft welkom is om advies te geven. "Maar als Willem een baan zoekt, is dat wat anders. Want die is er momenteel niet", zegt de geplaagde coach.
Categorie:
Tag(s):