maandag, 16. mei 2011 - 22:33

Fiets 4Daagse slaat nieuwe route in.

Regio

De Drentse Fiets 4Daagse organiseert in samenwerking met ART HOUSES PROJECTS, tijdens de komende Fiets 4Daagse in juli de Art-bike 4Daagse, een fietstour langs kunst.

Op een sportieve wijze deelnemen aan de Art-Bike 4Daagse tour. Met de Art-Bike 4Daagse tour fietst u langs kunst en natuur in en door Drenthe. Vier dagen lang ontmoet u kunst en kunstenaars die u mee zullen nemen in hun passie, vakmanschap en plezier in kunst. Elk bezoek is een unieke ervaring die, als we onze fietstocht vervolgen in de fantastische natuur van Drenthe, genoeg gelegenheid geeft om na te genieten, èn voldoende stof biedt tot overdenken van wat we ervaren en gezien hebben.
Op deze wijze zult u een onvergetelijke Art-Bike 4Daagse beleven die u langs de mooiste natuurgebieden voert en waarbij u persoonlijk kennis maakt met bijzondere kunstenaars zoals een schilder, theatermaker, dichters, fotograaf en vele anderen. Het volledige programma vindt u in de brochure. Het gehele programma wordt begeleid door Wouter Dijk een bezielende persoonlijkheid, kunstenaar, filosoof, een gepassioneerd mens, hij schrijft, dicht, schildert, is architect, ontwerpt, fotografeert, tekent en maakt theater. Hem gaat geen zee te hoog en hij beantwoordt graag al uw vragen.

De Art-Bike 4Daagse tour is gelimiteerd tot maximaal 30 deelnemers. Om u in de juiste stemming te brengen wordt er gefietst op designfietsen die al dan niet door uzelf gepimpt worden. U kunt de designfiets aanschaffen via de Art-Bike 4Daagse organisatie of zelf een fiets meebrengen en die tot designfiets pimpen in de daarvoor speciaal georganiseerde workshop.
Provincie:
Tag(s):