dinsdag, 28. juni 2011 - 14:51

Fonds opgericht om vermiste Limburgse te vinden

Stramproy

In het Limburgse Stramproy is een fonds opgericht dat geld inzamelt voor een zoektocht naar een vermiste inwoonster van het dorp.

Het gaat om de 48-jarige Mary-Anne Goossens die al ruim anderhalve week wordt vermist. Op 15 juni vertrok zij alleen op vakantie naar Nerja, een klein plaatsje bij Malaga in Zuid Spanje. Op 17 juni was de vrouw in Nerja, waar ze ‘s avonds nog sms contact had maar haar kinderen thuis.
Daarna is er geen contact meer geweest.

‘Onze moeder heeft na donderdag haar creditcard en pinpas niet meer gebruikt. Haar telefoon staat op voicemail, maar heeft wel nog beltegoed. Haar koffer is nog aanwezig op haar kamer in het hotel, maar haar bed is al dagen onbeslapen.’

Inmiddels is het dorp een inzamelingsactie begonnen. Met de inkomsten willen ze eventuele kosten voor de zoekactie betalen.

De Spaanse autoriteiten gaan vooralsnog uit van een mogelijk misdrijf. Een grote zoekactie heeft onlangs niks opgeleverd. De kinderen van de vermiste moeder zijn in Spanje om te helpen met de zoekactie.

Uitpijlen gsm
Maandag heeft de politie in Spanje geprobeerd de mobiele telefoon van Anne Goossens uit te pijlen. Dat leverde toen niks op. Woensdag zal de politie opnieuw proberen het gsm-signaal op te sporen.
Provincie:
Tag(s):