donderdag, 10. maart 2011 - 11:25

Foto-expositie Meldpunt Erfgoed Zeeland bij SCEZ

Middelburg

Het Meldpunt Erfgoed Zeeland bestaat twee jaar. Vanwege dit feit organiseert de Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) op haar locatie De Burg in Middelburg (Groenmarkt 13) een fototentoonstelling over het Meldpunt.

In de vergaderzalen en de publieksruimte hangen een twintigtal foto’s van gemelde objecten en structuren. Het merendeel van deze foto’s is door melders aangeleverd. Naast de foto’s is ook aanvullende informatie over het Meldpunt en de meldingen, onder andere in de vorm van krantenartikels, tentoongesteld. De fototentoonstelling is vanaf donderdag 17 maart tot en met dinsdag 31 mei op werkdagen voor het publiek vrij toegankelijk tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het Meldpunt is een samenwerkingsverband van elf particuliere monumentenorganisaties en de SCEZ en heeft tot doel het behoud van het gebouwde erfgoed in Zeeland. Sinds de oprichting van het provinciale netwerk in februari 2009 weet het publiek de website van het Meldpunt, www.meldpunterfgoedzeeland.nl <http://www.meldpunterfgoedzeeland.nl> , goed te vinden.

Onder andere via deze website kan melding worden gedaan van onbekend, ondergewaardeerd of bedreigd erfgoed. Neem bij vragen over het Meldpunt gerust contact op met de SCEZ: 0118-670870, meldpunt@erfgoedzeeland.nl.
Provincie:
Tag(s):