vrijdag, 30. september 2011 - 15:55

Foto's verdachten 'Kuiprellen' op billboards

Rotterdam

Het Openbaar Ministerie, dat het onderzoek naar de ongeregeldheden bij het Maasgebouw van de Kuip leidt, heeft besloten tot inzet van billboards in het centrum van Rotterdam. Dit heeft de politie vrijdagmiddag bekendgemaakt.

De schermen die worden gebruikt om foto's te tonen bevinden zich aan beide zijden van de beurstraverse. De foto's zullen ook te zien zijn bij verschillende supermarkten in de regio.

Op de billboards zullen slechts foto's te zien zijn van verdachten die reeds eerder zijn getoond op de politie website www.politie-rotterdam-rijnmond.nl en www.RijnmondVeilig.nl.

Deze foto's zijn ook in het televisieprogramma Opsporing Verzocht te zien geweest. De frequentie van vertoning is vrijdag en zaterdag tijdens winkelopeningstijden, 10x per uur en de foto's zullen elk 10 seconden in beeld zijn.

Vraag naar nieuwe beeldmateriaal
Beeldmateriaal van de rellen blijft welkom. Getuigen die zaterdagavond 17 september foto's of filmmateriaal van de ongeregeldheden of de protestmars hebben gemaakt, worden verzocht deze te uploaden via de site van de Nationale Recherche ( www.nationale-recherche.nl).

Verdachten die betrokken zijn geweest bij de rellen, en die publicatie van hun beeltenis willen voorkomen, zowel op de politiewebsite, als op de billboards of in andere media, kunnen zich te allen tijde vrijwillig bij de politie melden.
Provincie:
Tag(s):