donderdag, 24. februari 2011 - 21:23

Frisfeest in De Wolden

Zuidwolde

De gemeente De Wolden organiseert samen met Stichting Welzijn De Wolden een frisfeest. Bij dit frisfeest op 13 mei worden alleen alcoholvrije drankjes geschonken. De Wolden wil met dit frisfeest laten zien dat je zonder alcohol een gezellig feestje kunt bouwen. Jongeren zijn welkom om mee te denken en mee te doen.

De gemeente roept jongeren op met leuke ideeën voor dit feest. Wie is er creatief om een passende naam aan te leveren? Ook nodigt de gemeente jongeren uit om mee te helpen bij de organisatie van het feest. Wethouder Liesbeth Koster geeft aan dat de gemeente met dit initiatief opnieuw een actie uit het alcholholmatigingsbeleid ‘Nuchter Bekeken’ realiseert: “Een van de andere acties was het succesvolle Jongerendiner dat ook samen met jongeren is georganiseerd. Ook het logo van dit beleid is door een jongere gemaakt. Mooie initiatieven waarbij de jeugd volop de gelegenheid krijgt om mee te denken en mee te doen.”

Jongeren vanaf 12 jaar zijn van harte welkom! Het frisfeest vindt plaats bij de StoneHillfair in Zuidwolde. Binnenkort ontvangen jongeren vanaf deze leeftijd een persoonlijke uitnodiging.
Provincie:
Tag(s):