maandag, 7. maart 2011 - 11:32

Gebroken kaak na mishandeling

Roermond

In Roermond heeft een 18-jarige man uit die plaats vrijdag een gebroken kaak opgelopen tijdens een mishandeling. Een 34-jarige man uit Belfeld is hiervoor aangehouden.

Naar aanleiding van een woordenwisseling had de verdachte de 18-jarige man een klap in het gezicht gegeven. Het slachtoffer heeft hierdoor een gebroken kaak opgelopen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek werd ingesloten.

In Panningen is in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige jongen uit Meijel aangehouden op het Mariaplein op verdenking van mishandeling. De jongen zou een 19-jarige man uit Helden een kopstoot hebben gegeven. Aanleiding was een woordenwisseling tussen de twee. Bij zijn fouillering bleek dat De Meijelnaar ook in het bezit was van twee gram wiet. De ouders van de jongen zijn in kennis gesteld. Hij werd in de loop van zondagmiddag in vrijheid gesteld.

Een 29-jarige man uit Venlo is zondagmorgen rond 9.30 uur aangehouden op een camping aan de Napoleonsbaan Noord in Baarlo op verdenking van bedreiging, mishandeling en vernieling. De man was een caravan binnengedrongen en bedreigde de 58-jarige bewoner met een mes en sloeg hem op zijn hoofd. Ook heeft hij onder meer de televisie vernield. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht.
Provincie:
Tag(s):