maandag, 20. juni 2011 - 19:53

Geen kalkaanslag vlekken én geen eczeem meer

Delfgauw

(Advertorial) Familie Friskes is uiterst tevreden over hun AquaCell:

‘Geen kalkaanslag vlekken én geen eczeem meer'.

Dennis Friskes wilde per se van de kalkaanslag in zijn douche af. Hij wist precies wat voor waterontharder hij zocht. Zo vond hij de AquaCell. Nooit meer de douchedeur boenen, nooit meer de auto droogwrijven na het wassen. En als een onverwacht geschenk bleek het zachte water ook nog de remedie tegen eczeem.

“Ik werd echt gek van die kalkaanslag vlekken.” Financieel adviseur Dennis Friskes had genoeg van de kalkaanslag op zijn douchedeur en de kranen die kapot gingen. Hoe hard precies het kraanwater in zijn woonplaats Delfgauw is, weet hij niet; wel dat hij voorgoed met die aanslag wilde afrekenen. “Heb je het spul schoon gepoetst, staat het na één keer douchen alwéér stijf van de kalkstrepen.”Hij ging op zoek naar het ei van Columbus. En hij vond het in de vorm van de AquaCell waterontharder.

“Ik had me ooit bekocht aan zo’n magneetding. Kostte nog een kleine driehonderd euro. Maar dat was het dus niet.” Toch wist hij zeker dat er een goed systeem bestond. Hij had het nota bene in zijn garage staan. “Een kleine waterontkalker voor het wassen van de auto. Ik ergerde me ontzettend aan die kalkaanslag vlekken die na het wassen op de auto achterbleven. Dan moet je dus met doeken in de weer om die weer weg te poetsen. Had ik echt geen trek in.”

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):