donderdag, 11. augustus 2011 - 20:32

Geen slachtoffers bij grote brand Heerlen

Heerlen

Bij de brand die woensdagavond uitbrak in een sportschool aan de Bradleystraat in Heerlen zijn geen slachtoffers gevallen. Dit heeft de politie donderdag bekend gemaakt.

Tot donderdagochtend was het onduidelijk of zich misschien toch nog mensen in het pand bevonden. Er waren geen meldingen van vermissing bij de hulpdiensten binnengekomen, maar 100% zekerheid kon niet gegeven worden.

Nadat de brand onder controle was, wist de brandweer de computer met het klantenbestand van de sportschool veilig te stellen. Via het inlog- en registratiesysteem konden de bezoekers die woensdagavond de sportschool bezocht hadden, achterhaald worden. Dit bleken er ruim 30 te zijn. Van een aantal was al door het personeel van de sportschool geconstateerd dat ze veilig waren. Uiteindelijk bleven 21 personen over, waarvan er 11 telefonisch bereikt konden worden. Bij 10 adressen zijn verschillende patrouilles langs gegaan om te checken of deze mensen thuis waren. Donderdagochtend heeft de laatste op de lijst, waar ‘s nachts geen contact mee gekregen kon worden, zich gemeld.
Provincie:
Tag(s):