maandag, 24. januari 2011 - 17:11

Geëvacueerde patiënten maken het goed

Amersfoort

Het gaat goed met de geëvacueerde patiënten. Zij zijn in goede handen op de andere locaties van Meander Medisch Centrum en omliggende ziekenhuizen.

Op locatie Amersfoort Elisabeth en locatie Baarn is veel bedrijvigheid, maar er heerst een rustige sfeer. De bezoekuren daar gaan gewoon door. Artsen van Meander Medisch Centrum houden contact met hun patiënten en gaan bij hen op bezoek, ook in de omliggende ziekenhuizen. Meander Medisch Centrum ervaart veel hartverwarmende hulp en steun van andere ziekenhuizen en instellingen.

Vanwege de grote hoeveelheid parkeerders op locatie Elisabeth is een pendeldienst ingezet. Patiënten en bezoekers kunnen parkeren bij locatie Amersfoort Lichtenberg, waar volop gelegenheid is om te parkeren. Vanaf de Hoofdingang bij de SEH rijden gratis pendelbussen op en neer naar locatie Amersfoort Elisabeth.

Voor de geplande operaties van de komende dagen zal de behandelend medisch specialist een beoordeling en inschatting maken of de operatie door moet gaan. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd door het ziekenhuis. Er is geen spoedeisende hulp op locatie Lichtenberg, Elisabeth en Baarn. Ambulancevervoer wijkt voor complexe spoedzorg voorlopig uit naar omliggende ziekenhuizen.
Provincie:
Tag(s):