zondag, 11. december 2011 - 17:04

Getuigen gezocht van brand Van Panhuisstraat

Noordwijk

De politie in Noordwijk zoekt getuigen van een brand in een woning aan de Van Panhuisstraat in Noordwijk. In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 december vatte het huis met rieten dak rond middernacht door nog onbekende oorzaak vlam

Tussen 24.00 uur en 0.30 uur hoorde de bewoner een luide knal naast het huis. Ze ging kijken, maar zag niets vreemds. Even later werd ze door haar buren gewaarschuwd dat haar huis in brand stond. De brandweer heeft gezien de brand besloten het huis gecontroleerd uit te laten branden. De brandweer is de hele nacht bezig geweest met nablussen. Vanwege de brand zijn ook twee omliggende woningen (tijdelijk) ontruimd. De bewoners van deze panden konden in de loop van de nacht weer terug naar huis.

De forensische opsporing van Politie Hollands Midden doet onderzoek naar de brand. Daarbij wordt ernstig rekening gehouden dat vuurwerk de oorzaak van de brand is. Direct is door de Noordwijkse recherche ook een buurtonderzoek ingesteld. De politie zoekt echter nog meer getuigen.
Provincie:
Tag(s):