vrijdag, 9. december 2011 - 9:02

Getuigen gezocht van vechtpartij Yerseke

Yerseke

Vrijdagmorgen rond 05.30 uur ging een 31-jarige man uit Yerseke naar zijn werk. Hij liep naar zijn auto die geparkeerd stond in de Langeville in Yerseke. Terwijl hij in zijn auto zat, werd hij aangevallen door een man met mogelijk Aziatisch uiterlijk

Wat die man daar deed, is niet bekend en wordt onderzocht. Er ontstond een vechtpartij tussen de twee mannen, waarbij de Yersenaar in het gezicht is gespoten met een bijtende stof. Ook werd hij in zijn hand gestoken met een scherp voorwerp, hierdoor raakte hij gewond. Na dit voorval is de dader en te voet vandoor gegaan in de richting van de Molendijk. Daar is het slachtoffer de man uit het oog verloren.

Omdat de Langeville, zelfs op dit vroege tijdstip, een druk begane weg is, hoopt de Zeeuwse politie dat er mogelijk mensen getuige zijn geweest van de vechtpartij. Hebt u iets gezien of gehoord (er is nl. nogal hard geschreeuwd door beide mannen) dat met deze vechtpartij verband kan houden, belt u dan met 0900-8844.

De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan op de plaats van het delict. De zaak wordt verder onderzocht door de Zeeuwse politie.
Provincie:
Tag(s):