donderdag, 14. juli 2011 - 16:54

Gewapende overval amusementshal Bussum

Bussum

Een amusementshal aan de Nieuw 's Gravenlandseweg in Bussum is donderdagmorgen het doelwit geweest van een overval. Omstreeks 11.20 uur drong een man met een donkere helm op het pand binnen en bedreigd de caissière en een klant met een vuurwapen.

De man eiste geld en nadat dat medewerkster de overvaller het geld had gegeven, verdween hij op een donkere scooter zonder kentekenplaat. Vermoedelijk is de dader in de richting van de Generaal de la Reijnlaan gereden. Er is in de omgeving intensief gezocht door verschillende politie-eenheden maar de man is helaas niet aangetroffen.

Signalement: Het zou gaan om een man van ongeveer 1,80m lang, met een normaal postuur. De man droeg een blauwe jas met daarin iets wits en droeg een zwarte integraal helm op zijn hoofd.

Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval en naar mensen die de man op de scooter zonder kentekenplaat hebben zien rijden. Zij worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Op 26 mei vond er ook een overval plaats in de deze amusementshal. Of de twee overvallen verband met elkaar houden, wordt meegenomen in het onderzoek.
Provincie:
Tag(s):