donderdag, 24. maart 2011 - 21:09

Gewapende overval op Gall & Gall

Naarden

Donderdagmiddag 24 maart werd de Gall&Gall aan de Lambertus Hortensiuslaan overvallen door een gewapende man.

Even voor 16.00 uur kwam een man de winkel binnen en bedreigde een medewerker met een steekwapen. Hij deed een greep in de kassa en vluchtte hierna de winkel uit. De medewerker bleef ongedeerd. Een onderzoek is ingesteld.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang met een normaal tot mager postuur. Hij droeg een lange zwarte jas en een spijkerbroek. Hij had een zwarte hoed op en droeg een zonnebril. Het uiterlijk van de man doet denken aan de overval op de Gall&Gall in Almere Parkwijk van woensdag 2 maart jongstleden. Hier werd afgelopen dinsdag aandacht aan besteed in het programma Opsporing Verzocht. De beelden waarop deze overvaller is te zien, staan op de site van Opsporing Verzocht. De mogelijkheid dat het hier om dezelfde dader gaat, wordt meegenomen in het onderzoek.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de overval of aanslaan op het signalement van de overvaller. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):