donderdag, 30. juni 2011 - 19:56

Gewelddadige overvaller blijkt gewond geraakt na crash op A2

Waardenburg

Na de crash op de A2 bij Waardenburg van een van de vluchtauto’s die gebruikt is bij de gewelddadige overval op een vestiging van Brinks aan de Kollenbergweg in Amsterdam Zuidoost is duidelijke geworden dat een overvaller gewond is geraakt.

Bij het uitstappen moest de gewonde overvaller door zijn kompanen uit de gecrashte auto gehaald worden. Hij werd daarbij ondersteund de gekaapte Hyundai, voorzien van het kenteken 31-PFH-6, in geholpen. De rechercheurs van het onderzoeksteam zijn op zoek naar informatie over deze gewonde overvaller.

Oproep politie
Hierbij doen wij een beroep op een ieder die na vijf uur in de ochtend op woensdag 29 juni bekend is met informatie over een gewonde man. Deze kan zich in het zuiden van het land bij een ziekenhuis of arts gemeld hebben. De oproep gaat ook uit naar de mensen die in België wonen. Het kan natuurlijk ook zijn dat er mensen zijn die iemand kennen die gewond is geraakt zonder dat die professionele zorg heeft gekregen en die niet een plausibel verhaal heeft over zijn opgelopen letsel.
Provincie:
Tag(s):