vrijdag, 21. januari 2011 - 19:14

Gewijzigde verkeerssituatie wegens bouw Weerter gemeentehuis

Weert

Vanaf maandag 24 januari worden de Wilhelminasingel en de Driesveldlaan in Weert in één rijrichting voor de duur van 10 dagen afgesloten voor doorgaand verkeer komend vanuit de stadsbrug wegens wegwerkzaamheden. Dit is nodig voor het inrichten van het bouwterrein voor de parkeergarage van het nieuwe stadhuis. Als alles volgens planning verloopt, zijn de wegwerkzaamheden 4 februari 2011 afgerond, zo meldt de gemeente Weert.

Afgesloten is de rijstrook van de Wilhelminasingel vanaf de Wilhelminastraat tot de Driesveldlaan. Ook de rijstrook van de Driesveldlaan vanaf de Wilhelminasingel tot de Parallelweg is afgesloten. De andere rijrichting is wel berijdbaar. Dat betekent dat men wel vanuit het Stationsplein via de Parallelweg en de Driesveldlaan naar de Wilhelminasingel kan rijden en dan links of rechtsaf kan slaan. Deze afsluitingen gelden voor 10 dagen.

Voor alle gemotoriseerd verkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op gele borden. Deze route loopt via de Kasteelsingel — Emmasingel (staat al aangegeven bij de stadsbrug). Voetgangers en (brom)fietsers volgen de route Wilhelminastraat of de Winhelminasingel overzijde.

Tijdens de werkzaamheden zijn de parkeerplaatsen aan Wilhelminasingel tussen de Wilhelminastraat en Driesveldlaan niet of moeilijk bereikbaar. Automobilisten kunnen hun auto tijdelijk in de aangegeven parkeergarages parkeren.
Provincie:
Tag(s):