donderdag, 21. juli 2011 - 18:45

Gewonde bij aanrijding in Wierden

Wierden

Op de Nijverdalsestraat in Wierden heeft donderdagmiddag een aanrijding plaats gevonden, waarbij vier auto’s betrokken waren. Eén bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, drie bestuurders zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

Omstreeks 17.00 uur rijdt een automobilist over de Nijverdalsestraat komende uit de richting Nijverdal en gaande in de richting Wierden. Om onbekende reden komt hij op de linkerweghelft terecht, waar hij frontaal in aanrijding komt met de tegemoet komende auto. Hierbij raken beide automobilisten gewond. De veroorzaker moet door de brandweer uit zijn auto bevrijdt worden, waarna hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De tegemoetkomende automobilist raakt licht gewond en is behandeld door het ambulancepersoneel.

Twee achteropkomende automobilisten, die het ongeval willen ontwijken komen met elkaar in aanraking, één automobilist eindigt hierdoor met zijn auto tegen een boom. Beiden raken licht gewond en zijn ter plaatse behandeld door het ambulance personeel.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente onderzoekt de toedracht. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld.
Provincie:
Tag(s):