zondag, 16. oktober 2011 - 13:52

Gewonden bij aanrijding in Enschede

Enschede

Zondag 16 oktober omstreeks 11.30 uur heeft in Enschede een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een hakselaar (landbouwvoertuig). Beide inzittenden van de auto zijn overgebracht naar het ziekenhuis

Omstreeks 11.30 uur rijdt een 57-jarige man uit Haaksbergen in een hakselaar over de Haaksbergerstraat komende vanuit Haaksbergen. Als hij aankomt bij de Badweg, doet hij zijn knipperlicht uit en gaat linksaf de weg in. Op dat moment wordt hij aan de linkerzijde aangereden door een achterop komende auto. Bij de aanrijding raakt de 19-jarige passagiere uit Haaksbergen bekneld. Zij wordt door de brandweer uit haar benarde situatie bevrijd. De 59-jarige automobiliste uit Haaksbergen raakt licht gewond. Beide dames zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Het technisch bewijs geeft geen uitsluitsel over de toedracht. Dit zal uit de verklaringen van betrokkenen moeten blijken.
Provincie:
Tag(s):