dinsdag, 25. oktober 2011 - 7:49

Gewonden bij aanrijding N279 bij Veghel

Veghel

Bij een ongeval op de N279 tussen Veghel en Keldonk zijn
maandagavond diverse mensen gewond geraakt.

Het ongeluk waarbij drie auto's betrokken raakte gebeurde rond 22:15 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte twee auto's frontaal met elkaar in botsing en is een ander voertuig achterop gebotst.

Door de harde klap belandde een van de auto's op zijn kant in de berm van een naastgelegen parallelweg. Vrijwel alle inzittende konden op eigen kracht uit de voertuigen komen maar zijn wel overgebracht naar het ziekenhuis.

De N279 was direct gestremd waardoor er al snel een file ontstond in beide richtingen. De hulpdiensten rukte massaal uit naar het ongeval op de provincialenweg. De politie sloot de weg geheel af tussen de Rembrandtlaan in Veghel en de Morgenstraat in Keldonk. Naast de drie ambulances op het ongeval af waren gekomen werd er ook een traumahelikopter ingevlogen.

De brandweer assisteerde de ambulance dienst en maakte licht zodat de plaats van het ongeval overzichtelijker werd. Over de aard van de verwondingen en hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Enkele verkeersspecialisten van de politie hebben daarom ter plaatsen een uitgebreid onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):