maandag, 14. november 2011 - 11:37

Gewonden bij aanrijdingen in Heerenveen

Heerenveen

De politie onderzoekt een aanrijding die zondagmiddag op de A7 ter hoogte van het verkeersplein Heerenveen plaatsvond. Daar botste een 18-jarige inwoner van Sint Johannesga, die op zijn motor reed, door nog onbekende oorzaak tegen een auto die bestuurd werd door een 41-jarige inwoner van Warffum en raakte daarbij gewond aan zijn been.

De man kwam vanaf de A32 en nam de afslag A7 in de richting van Joure. Daarbij kwam hij ten val en botste tegen een auto. Door de aanrijding ontstond er een file. In deze file botste een auto, die bestuurd werd door een 42-jarige inwoner van Grijpskerk, tegen de achterzijde van een auto die bestuurd werd door een 37-jarige inwoner van Hidaard.

Alle inzittenden van beide auto’s, de 37-jarige echtgenote van de 37-jarige bestuurder, hun 9-jarige zoontje en een 7-jarige meisje zijn voor controle per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen overgebracht. Na medisch onderzoek mochten alle vijf gewonden weer huiswaarts keren. De motorrijder ligt nog in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):