maandag, 4. april 2011 - 8:09

Gewonden bij gewelddadige overval op waardetransportbedrijf

Rotterdam

Op het waardetransportbedrijf SecurCash aan de Kiotoweg in Rotterdam is maandagochtend vroeg een gewapende overval gepleegd. Daarbij zijn twee mensen van het bedrijf neergeschoten en gewond geraakt. Dat meldde de politie.

De daders wisten het pand binnen rond 06.00 uur binnen te dringen door met behulp van een explosief een metalen deur aan de achterzijde op te blazen. Op het moment van de overval waren er zo'n twintig medewerkers in het pand aanwezig.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de overvallers hebben buit gemaakt. Van hen ontbreekt elk spoor. Bij de overval is gebruik gemaakt van automatische wapens. Door het onderzoek en de instap van het Arrestatieteam werd de ring rond Rotterdam voor een gedeelte afgesloten. Dit leidde tot een verkeersopstopping. Inmiddels zijn alle wegen weer vrij.

De slachtoffers zijn met schotwonden overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft een groot gedeelte van het bedrijventerrein Noord-West afgesloten voor een grootschalig onderzoek.

De medewerkers zijn door de politie overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Daarnaast is slachtofferhulp ingeschakeld.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):