zondag, 24. juli 2011 - 21:48

Gewonden bij twee verschillende aanrijdingen in Scheemda

Scheemda

In Scheemda vonden zaterdag twee verschillende aanrijdingen plaats waarbij meerdere personen gewond raakte. Een 18-jarige vrouw uit Delfzijl raakte zaterdagmiddag gewond bij een kopstaart-botsing. De vrouw zat als bijrijder in een auto die reed over de N362 bij Scheemda.

Een 24-jarige achteropkomende automobilist uit Farmsum zag te laat dat de auto’s voor hem afremden, waardoor hij op de auto van de 18-jarige vrouw botste. De vrouw is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s moesten worden afgesleept.

Later die avond vond er een aanrijding plaats op de Kerkstraat in Scheemda. Een 35-jarige automobilist uit Midwolda is door nog onbekende oorzaak in tegen een boom gebotst. Hierdoor kwam de bestuurder bekneld te zitten. Hij is door de brandweer bevrijd en vervolgens met onder anderen een hoofdwond en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Een bloedproef moet uitwijzen of de man onder invloed reed. De auto is afgesleept. De politie maakt een registratie van de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):