vrijdag, 29. april 2011 - 16:44

Giovanni van Bronckhorst traint met Nederlands CP-team

Assen

Giovanni van Bronckhorst traint woensdag 4 mei met het Nederland CP-team als onderdeel van een vijfdaags trainingskamp in Assen.

De voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal wil als WK-held uit het verleden de deelnemers aan het naderende WKCP in de provincie Drenthe (van 17 juni tot 1 juli) een hart onder de riem steken. ,,Ik heb drie prachtige WK’s meegemaakt en gun de deelnemers aan deze eindronde van harte dat zij veel leren en met mooie herinneringen naar huis gaan,” zegt de ex-speler van Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal en FC Barcelona.

Van Bronckhorst luncht woensdag in Hof van Saksen met de Nederlandse ploeg en vertelt hen daarna over zijn persoonlijke WK-ervaringen. ,,Ik hoop dat deze spelers van Oranje iets aan mijn kennis en ervaring hebben,” aldus de international die 106 keer voor Oranje uitkwam en zes keer scoorde. Op het veld van Asser Boys (Sportpark Asser Boys, Lonerstraat 100 A in Assen) assisteert “Gio” om 15.30 uur bondscoach Marcel Geestman met een training van de nationale ploeg.
Provincie:
Tag(s):