zondag, 18. december 2011 - 21:29

Glazen Huis Serious Request zit op slot!

Leiden

Gary Lightbody heeft zondagavond klokslag 21.00 uur in Leiden de deur van het Glazen Huis achter Coen, Gerard en Timur gesloten... 3FM Serious Request is begonnen.

Coen, Gerard en Timur zijn voor een week opgesloten in het Glazen Huis in Leiden. It has begun... geen eten meer, alleen maar plaatjes draaien voor 3FM Serious Request.

Laatste avondmaal
De DJ's aten een paar uur voor het huis op slot ging nog gezellig met zijn drieën de laatste sappige biefstukjes en smikkelden van patatjes. Nu is het afgelopen met de pret en concentreren ze zich alleen nog maar op het draaien van plaatjes voor moeders in nood.

Gary Lightbody sloot het huis
Snow Patrol warmde de Beestenmarkt op voor Coen, Gerard en Timur die onder luid gejuich het podium betraden. Na een zegetocht van Gary Lightbody en de DJ's van het podium door het publiek naar het Glazen Huis, stapten de DJ's het Glazen Huis binnen. High fives, slipjes, rozen, tranen, alles! Hysterie.

Gary Lightbody had de strangest walk ever door het publiek achter de DJ's aan. Hij was niet jaloers op de DJ's, maar wel trots op ze. Een goed doel: moeders in nood. Gerard opende de envelop waar het meest aangevraagde liedje van Snow Patrol in stond: 'Called Out in the Dark' voor meer dan 11.000 euro.

En toen sloot Gary het huis en liet de DJ's he-le-maal alleen achter. 3FM SERIOUS REQUEST IS BEGONNEN! Speciaal voor iedereen op het plein, en de DJ's, speelde Snow Patrol 'Called out in the Dark'. Toegift voor Leiden: 'Chasing Cars' en 'This Isn't Everything You Are'

Veilingitem
Gary doneerde nog een gesigneerd canvasdoek van het artwork van laatste album Fallen Empires.

Volg hier live de ontwikkelingen in het Glazen Huis in Leiden.
Provincie:
Tag(s):