woensdag, 18. mei 2011 - 9:24 Update: 08-07-2014 0:27

Gordon vertrekt bij de Toppers

Zanger en entertainer Gordon stopt na dit seizoen bij het populaire kwartet de Toppers. De zanger gaat zijn prioriteiten verleggen en ziet hierbij geen ruimte meer om samen met Gerard, Jeroen en René op het podium te staan.

Gordon laat weten, 'Ik heb de afgelopen 8 jaar als een enorme leerschool gezien waarin ik van Benno de Leeuw en René Froger de kans heb gekregen om mijn talenten te laten zien en horen. Ik denk dat ik creatief gezien op een hoogtepunt stop binnen de formatie, ik wil mijn energie en tijd goed gaan verdelen. Ik heb enorm veel succes met mijn nieuwe zelf opgerichte zangformatie 'Los Angeles, the Voices’ en zal daar muzikaal gezien nu mijn pijlen op richten. Zo zal ik mijn droom proberen te verwezenlijken om met deze mannen internationaal door te breken en wil ik met ‘Los Angeles, the Voices’ een jaarlijks terugkerend kerstevenement gaan doen. Ook mijn werkzaamheden voor tv leggen de werkdruk zo hoog dat ik keuzes heb moeten maken en daarvan is dit een van de belangrijkste. Ik neem dan ook met pijn in mijn hart afscheid van de jongens en van het Toppers publiek'.

René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling laten weten het vertrek van Gordon te betreuren maar zijn zeker van plan om er volgende week samen met Gordon een prachtig spektakelstuk van te gaan maken. ‘We hebben de afgelopen 7 jaar vele muzikale hoogtepunten met elkaar gedeeld en die zullen we nooit vergeten. Toppers in Concert is uitgegroeid tot een zodanig groot begrip in Nederland en wij verzekeren het publiek dat we er ook in 2012 zullen staan met een waardige vervanger voor Gordon’ aldus de Toppers.
Categorie:
Tag(s):