donderdag, 5. mei 2011 - 19:49 Update: 08-07-2014 0:59

Gouden Stier-uitreiking live te zien op YouTube

(Elfvoetbal) De uitreiking van de Gouden Stier zal op 9 mei rechtstreeks te zien zijn op YouTube. De Jupiler League is hiermee, in navolging van enkele grote Amerikaanse uitzendingen, de eerste Nederlandse officiële partner van Google die gebruik gaat maken van de mogelijkheid tot live-video op YouTube.

De uitzending zal worden verzorgd door Eyeworks Sport, partner van de Jupiler League. Matthijs van Elk, Head of New Media Eyeworks Sport, is blij met de keuze voor Youtube. "We zijn samen met de Jupiler League altijd op zoek naar nieuwe manieren om de voetballiefhebber te bereiken en willen daarbij ook graag innoveren. Daarom hebben we dit initiatief genomen."

Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED): "De uitreiking van de Gouden Stier is een perfect evenement om via internet uit te zenden. Dat we dit via YouTube kunnen doen, bevestigt nogmaals het innovatieve en verrassende karakter van de Jupiler League."

De uitreiking van de Gouden Stier is het evenement in de Jupiler League waarmee de beste sportieve prestaties van het seizoen worden beloond. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. Het beste talent, de beste speler, de beste coach, het beste team en de topscorer staan via de Gouden Stier Verkiezing in de spotlights.
Categorie:
Tag(s):