vrijdag, 16. september 2011 - 18:40

Gratis workshops voor ondernemers in de toeristische sector

De provincie Fryslân organiseert workshops voor ondernemers in de toeristische sector. Dit gebeurt in samenwerking met het Recreatieschap Drenthe, Marketing Groningen en Fryslân Marketing. Het biedt de ondernemers de kans om meer uit hun website te halen. De workshops vinden plaats op 4 oktober in Assen en op 12 en 13 oktober in Sneek.

Het toeristische seizoen is grotendeels voorbij. Men gaat de komende maanden nadenken over de volgende vakantie. De toerist oriënteert zich alvast op websites van toeristische ondernemingen. Met name om te weten wat er in de omgeving van de bestemming te doen is. Het is belangrijk dat deze websites een goede kwaliteit hebben. Vandaar het initiatief voor een themabijeenkomst met workshops. In de workshops gaat men in op Content Management Systemen, webdesign, internetmarketing en webteksten schrijven.

Duits-Nederlands project
De workshops zijn een initiatief in het kader van het project ‘Netzwerk Toekomst’. Dit is een toeristisch project in samenwerking met Duitse partners. De workshops worden ook in Duitsland gehouden. Schrijfster Annette Birschel vertelt voorafgaand aan de workshops over de cultuurverschillen tussen Nederlandse en Duitse toeristen.

Aanmelden
Toeristische ondernemers kunnen zich nog tot 26 september gratis aanmelden op www.toerismewebsites.eu. Hierbij moet men niet te lang wachten want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op de website staat meer informatie over de workshops.
Provincie:
Tag(s):