donderdag, 20. januari 2011 - 23:13

Grootste turnwedstrijd op Walcheren

Veere

Vrijdag 28 en zaterdag 29 januari tonen bijna 350 deelnemers hun beste oefeningen tijdens de jaarlijkse Jeugd Turn Competitie (JTC). De JTC wedstrijden zijn bedoeld voor deelnemers van verenigingen die één tot anderhalf uur per week turnen.

Op vrijdagavond 28 januari bijten de dames-junioren en de dames de spits af in sportzaal De Bellink in Westkapelle. Aan de Molenwal turnen zij vanaf 18.45uur op vier toestellen.

Op zaterdag 29 januari is het de beurt aan de jongste meisjes. Vanaf 8.45uur laten de meisjes 8-9 jaar hun kunnen zien op de balk, ongelijke brug, lange mat en sprong. Op zaterdag vinden de wedstrijden plaats in sporthal De Halve Maan, Schoolstraat 2 te Oostkapelle.

Vanaf 12.30uur start de wedstrijd voor de meisjes 10-11 jaar, de jongens en de heren. De jongens en heren turnen op de ringen, brug gelijk, rekstok, lange mat en de sprong.

Dit jaar is de organisatie in handen van de gymnastiekverenigingen GVK uit Koudekerke en Hygiëa uit Westkapelle. De JTC is al jarenlang een begrip bij bijna alle gymverenigingen op Walcheren. Een groots sportevenement waar met veel enthousiasme en inzet wordt gesport. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Entree is gratis.

Startdatum van het evenement 2011-01-28
Einddatum van het evenement 2011-01-29
Provincie:
Tag(s):