woensdag, 9. februari 2011 - 14:39 Update: 08-07-2014 1:00

Gullit gewoon gepresenteerd: 'Aanslagen grote onzin'

(Elfvoetbal) UPDATE (2): Gullit heeft woensdag verbaasd gereageerd op de berichtgeving in Nederland.

"We zijn door de stad heen gereden, maar ik heb niks wat op aanslagen lijkt gezien", aldus de trainer, die woensddagmiddag alsnog werd gepresenteerd, in De Telegraaf. "De afgelopen weken is er niets gebeurd en nu ik gepresenteerd ga worden komen opeens dit soort berichten naar buiten. Grote onzin."

Gullit bereidt zich nu met zijn ploeg voor op de competitie, die begin maart van start gaat.

Eerdere berichtgeving
Opnieuw is de presentatie van Gullit als trainer van de Russische club Terek Grozny die voor woensdag gepland stond afgeblazen. De risico's worden na de aanslagen van vannacht te groot geacht. Het is nog onduidelijk wanneer de Nederlander gepresenteerd zal worden.

In de nacht van dinsdag op woensdag ontploften drie bommen in Grozny en woensdagochtend volgde er nog een vierde ontploffing. Er vielen enkele gewonden. Volgens de NOS is er waarschijnlijk een connectie met de presentatie van Gullit.

Ruud Gullit is al een tijdje aan het werk bij Terek Grozny en zou woensdag officieel gepresenteerd worden als trainer van de Russische club. De Nederlander tekende op 18 januari een contract voor anderhalf jaar bij de Russische club en gaf al diverse trainingen op een trainingskamp in Belek.

Hij zou woensdag zijn eerste training in Grozny geven. Een eerdere poging om Gullit te presenteren mislukte, omdat hij niet over de juiste reisdocumenten beschikte om de deelrepubliek binnen te komen.
Categorie:
Tag(s):