maandag, 10. januari 2011 - 21:02 Update: 08-07-2014 0:27

Hans Kraay jr. 'ik sloeg mijn vrouw niet!'

Den Bosch

Ex-voetballer en televisiemaker Hans Kraay jr. en zijn vrouw zijn in verlegenheid gebracht door een geplaatst nieuwsberichtje van een lezer op de site van RLT4-Boulevart.

Daar schreef de lezer dat Hans Kraay tijdens een avondje stappen in een kroeg zijn vrouw tot twee maal toe zou hebben geslagen. Dit bericht werd direct door andere media opgepikt en werd zo riooljournalistiek.

RLT4-Boulevart heeft het bericht vrijwel direct van haar site afgehaald en excuses gemaakt omdat het verhaal iets anders in elkaar stak dan werd gesuggereerd.

Hans Kraay jr. werd in het café Silva Ducis in Den Bosch namelijk belaagd door journalisten terwijl hij juist in alle rust gezellig een avondje wilde stappen met zijn vrouw.

Kraay was het inderdaad zat in het café en wilde vertrekken. "Ik zeg: 'Pak je jas, kom op we gaan' en geef haar een ‘duw’ naar de uitgang. Nou, dat was vrij geïrriteerd. Maar dat is wel even iets anders dan wat er gesuggereerd wordt". aldus Kraay. Zijn vrouw bevestigt dat Kraay geïrriteerd deed, maar zegt dat ze beslist niet geslagen is.
Categorie:
Tag(s):