maandag, 20. juni 2011 - 19:52

‘Heerlijke espresso dankzij onze AquaCell waterontharder’

Paterswolde

(Advertorial) Hans Langhout en Jacques d’Ancona:“Fantastisch is het! Dit hadden we tien jaar geleden al moeten doen!”

Acteur-zanger Hans Langhout steekt het niet onder stoelen of banken. Hij en zijn partner Jacques d’Ancona zijn ‘zeer onder de indruk’ van hun AquaCell waterontharder. “Nergens meer kalkaanslag in huis en het water voelt heerlijk aan.”

In Paterswolde is het leidingwater hard: 10 dH*. En dus kenden Hans Langhout en Jacques d’Ancona precies dezelfde ergernissen als andere Nederlanders met hard water. “Witte strepen en vlekken in de badkamer, dikke aanslag in de waterkoker, strepen op de ramen na het zemen en verprutste espresso.”

Met die laatste klacht ging Hans terug naar de leverancier van het best wel dure espresso-apparaat. “Er kwam niet of nauwelijks schuim op de koffie. Volgens de leverancier was het te wijten aan teveel kalkaanslag in het water.”

De loodgieter had wel een oplossing: een magneet rond de hoofdleiding. Hans en Jacques zagen geen enkel effect. Er leek niet veel meer op te zitten dan het maar te accepteren. Totdat ze bij kennissen op bezoek waren en het onderwerp min of meer toevallig aan de orde kwam. “Daar hebben wij geen last van, hoor” zeiden ze. En ze lieten het tweetal een klein apparaat zien dat in de meterkast stond: een AquaCell waterontharder.

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):