vrijdag, 19. augustus 2011 - 9:20 Update: 08-07-2014 0:57

Hekkensluiter Ried weerhoudt nonchalant PSV van uitzege

(Elfvoetbal) Weer geen goed resultaat voor PSV. De Eindhovenaren kwamen donderdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen SV Ried en net als tegen AZ en RKC Waalwijk maakte de formatie van Fred Rutten ook donderdagavond geen fantastische indruk.

Ondanks dat PSV een groot deel van de eerste helft op de been bleef en zelfs bij vlagen domineerde, was de ploeg niet in staat om de Oostenrijkse hekkensluiter pijn te doen. Wel hadden de Eindhovenaren eigenlijk op voorsprong moeten staan. Ola Toivonen maakte een glaszuiver doelpunt, maar werd ten onrechte teruggefloten voor buitenspel.

PSV had het meeste balbezit, maar moest waken voor de counters van Ried. Doelman Andreas Isaksson moest meermaals ingrijpen, vooral als Oostenrijkse spits Markus Hammerer in de buurt van zijn doel ronddwaalde. Ook Nacho Casanova kreeg een grote kans namens de thuisploeg, maar hij scoorde niet.

Bij PSV waren het Kevin Strootman en invaller Abel Tamata die doelman Thomas Gebauer bijna verschalkten. Echter hield ook de Ried-doelman zijn doel schoon. PSV zal dus moeten winnen in de return om deelname aan de groepsfase van de Europa League te realiseren.
Categorie:
Tag(s):