zondag, 19. juni 2011 - 11:46

Hilversumse overvallen in woning

Hilversum

Een 56-jarige vrouw is zondagochtend overvallen in haar woning aan de Vondellaan in Hilversum. Omstreeks 05.00 uur drongen twee mannen de woning binnen. Hierna knevelde zij het de bewoonster en dwongen haar pinpassen met codes af te geven.

Nadat de vrouw deze gegeven had, lieten de overvallers haar achter in de slaapkamer. Het duo verliet de woning in nog onbekende richting.

De Hilversumse wist zichzelf uit haar benarde positie te bevrijden en de politie waarschuwen. Zij was hevig geschrokken, maar bleef ongedeerd. De overvallers hebben naast de pinpassen, een laptopuit de woning meegenomen. Of er verder buit is gemaakt, is nog onbekend. De Forensische Opsporing hebben uitgebreid onderzoek gedaan in de woning. Een onderzoek naar de overval wordt ingesteld.

Signalementen:
Een van de mannen droeg een donkere bivakmuts. De ander had kort donker met gel gemodelleerd haar. Een van de mannen droeg een witte Adidas trainingsbroek met een logo op het bovenbeen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval of personen die meer informatie hebben. Ook mensen die iets voor of na de overval hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):