vrijdag, 21. januari 2011 - 18:32

Hoorn werkt aan huldiging Ben en Dean Saunders

Hoorn

De gemeente Hoorn is druk bezig het organiseren van een huldiging van Ben en Dean Saunders. De twee broers komen uit Hoorn en zijn finalisten van de televisieprogramma’s The Voice of Holland en Popstars.

Vooralsnog houdt de gemeente Hoorn rekening met een huldiging op dinsdagavond 25 januari op de Roode Steen.

Ben Saunders is finalist in talentenjacht The Voice of Holland en neemt het vanavond op tegen medefinalisten Kim de Boer, Leonie Meijer en Pearl Jozefzoon. Vanaf de eerste auditie maakte de Hoornse tattoo-artist indruk op de jury. Broer Dean Saunders behaalde de finale van televisieprogramma Popstars en neemt het op zaterdag 22 januari op tegen de jonge Simone.

Ambassadeurs
‘Hoorn is trots op Ben en Dean,’ zegt burgemeester Onno van Veldhuizen. ‘Met hun talent spreken zij een groot publiek aan en hebben ze naast alle andere BH’ers (bekende Horinezen) Hoorn nog maar eens op de kaart gezet. Geweldige ambassadeurs voor de stad.’

Huldiging
De gemeente Hoorn hoopt de Hoornse finalisten op dinsdagavond te huldigen. ‘Ongeacht of ze winnen of niet,’ aldus burgemeester Van Veldhuizen. ‘Ben en Dean hebben met het behalen van de finale hoe dan ook een enorme prestatie geleverd en daarmee willen wij hen als stad feliciteren. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat ze winnen. Aan de Hoornse steun zal het in ieder geval niet liggen!’. De gemeente Hoorn is in overleg met RTL4 en SBS over de huldiging. Naar verwachting is het dit weekend bekend of de huldiging definitief door kan gaan.
Provincie:
Tag(s):