zaterdag, 30. juli 2011 - 15:14 Update: 08-07-2014 0:57

Huiskrant weet het zeker: Immers van ADO naar Feyenoord

(Elf Voetbal) Het moet niet gekker worden. Maar het AD meldt het als groot nieuws. Lex Immers zal snel een contract tekenen bij Feyenoord.

Het landelijke dagblad, met haar hoofdkantoor in Rotterdam en nevenvestiging in Den Haag, baseert zich op zogenaamde welingevoerde bronnen en meldt bovendien dat de 25-jarige middenvelder/aanvaller alles in zich heeft om uit te groeien tot een ware cultheld in Rotterdam-Zuid. Zijn ooievaar-tattoo, dat symbool staat voor zijn liefde voor 'FC Den Haag', zou daarbij voor lief worden genomen. Zijn 'anti-Ajax-houding' is daarbij belangrijker voor de fans.

"Ik ben ambitieus, zit niet aan ADO vast", meldde hij tegenover het AD. Een transfer naar Feyenoord zou hij zeker zien zitten. Technisch directeur Martin van Geel wil echter niet ingaan op de vermeende interesse. Zo zou hij sowieso niet ingaan op namen en stelt hij keer op keer dat Feyenoord vooralsnog geen ruimte heeft om te investeren. Ook het management van Immers stelt dat Immers nog twee jaar onder contract staat.

Maar het feit dat ADO Den Haag vrijwel zeker wordt uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League, een bittere teleurstelling voor Immers vormt.
Categorie:
Tag(s):