maandag, 27. juni 2011 - 10:54

Inschrijven voor de MVO-prijs nog mogelijk tot 12 juli

Terneuzen

Ondernemers uit Terneuzen hebben nog tot uiterlijk 12 juli de tijd om zichzelf of collega-ondernemers aan te melden voor de MVO-prijs Terneuzen 2011.

Dit kan via www.mvoprijs.nl. Door in te schrijven laten ze zien dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dat ze dus hun bedrijfsvoering afstemmen op de samenleving en het milieu.

Het bedrijf dat het meest progressief Maatschappelijk Verantwoord onderneemt, ontvangt de MVO-prijs Terneuzen 2011. Hij ontvangt naast de MVO Award, landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Terneuzen noemen. De MVO-prijs Terneuzen is een initiatief van de gemeente Terneuzen en COS Zeeland om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleren.

Vanaf 12 juli begint de publieksstemming. Een deskundige jury selecteert zes bedrijven waarop de inwoners van de gemeente Terneuzen kunnen stemmen. Uit de bedrijven met de meeste stemmen selecteert de jury vervolgens de winnaar. De MVO-prijs wordt op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):